Mormor

Mormor dog ikväll...

Jag älskade verkligen att vara i Kålaboda när jag var liten. Sommaren 1986 kunde jag inte prata än, men jag följde gärna med mormor och morfar i lagården, som så många gånger senare under min uppväxt. Den sommaren filmade pappa, och lyckades få med mormor i några korta sekvenser. De här stillbilderna är från del 1 och 5 av Sommar i Kålaboda:

Britta & Folke i lagården
Lunch på gården

Sista gången som jag träffade mormor var i september, det känns inte så länge sen. Nu kommer jag aldrig att få träffa henne igen, kvar finns bara bilder, filmer och minnen. Lagården finns inte heller kvar, men jag minns tydligt hur gott det luktade i rummet med allt tunnbröd, tunnbröd som mormor hade bakat. Det är bara ett av många mormorsminnen.

Jag kommer att sakna dig, mormor...

Britta & Edison